Tervetuloa lukioikäisten opettajalle tarkoitetulle sivulle! Lukiolaisille tarkoitettu materiaali soveltuu käytettäväksi erityisesti uskonnon ja elämänkatsomustiedon kursseilla.

Lukiolaisille on oppilaan sivuilla materiaali itsenäistä opiskelua varten. Opettaja voi siis ohjata opiskelijansa tälle sivustolle eli osoitteeseen www.kekri.fi, ja kehottaa valitsemaan oppilaalle-valikosta sivun 'lukio' ja toimimaan ohjeiden mukaisesti. Materiaali soveltuu kuitenkin hyvin käytettäväksi myös yhdessä tunnilla. Opettaja voi tulostaa tekstin ja tehtävät ja monistaa opiskelijoille. Tehtäviä voidaan tehdä esimerkiksi pienissä ryhmissä keskustellen. Viimeiseen tehtävään liittyvä video voidaan katsoa yhdessä valkokankaalta.

Jos ajatus kekrijuhlasta kutkuttaa, voi inspiraatiota ja jalostettavia ideoita löytyä materiaalista yläkoulun kekrijuhlaan sekä yhteisön kekrijuhlaan. Kekriä voidaan juhlia opiskelijaryhmän tai koko lukion voimin. Kekri on myös hyvä teema opettajakunnan virkistyspäivälle tai vaihtoehto pikkujouluille.


Ylös